Takomläggning i Kungsbacka

Vi har många olika tjänster för enskilda och företag. Här ser du ett urval av dessa. Hör av er till oss för mer detaljerad information om hur vi kan stå till tjänst.

Vi kan erbjuda nyläggning eller takomläggning av bostäder, företagshus eller industrilokaler. Vi utför taktäckning av hög kvalitet och vårt arbete är anpassat för att klara av det svenska tuffa klimatet. 

Vi har bland annat arbetat med K-märkta hus, lagt industritak och tak på villor. Med bred kunskap kan vi också erbjuda ett brett utbud av tak. 

För att klara vårt klimat krävs det att ditt tak har en god isolering. Vi erbjuder också klimatanpassade lösningar som både stänger ute kyla och obekväm sommarvärme från kontor och lager.
 

Dessutom kan vi kan erbjuda tätskiktssystem för låglutande och branta tak. Beroende på takets unika förutsättningar kan vi efter era behov välja tätskiktssystem. Vi tätar också akuta läckage.

Du kan anlita våra takläggare för regelbunden service och underhåll av ditt tak. Vi utför snabb service till rätt pris. Det kommer du att tjäna stora pengar på i längden.

Erbjudande avseende ROT-arbeten:

Utnyttja ROT avdraget
Du kan spara upp till 30% av arbetskostnaden.

Läs mer på Skatteverkets hemsida.